Kik Boks klub Krstaš

Po okončanju uspešne sportske karijere, Stanka Pejović je osnovala kik box klub Krstaš, koji je danas jedan od najbolje opremljenih u Beogradu. Osnovni cilj našeg kluba je da animira decu da slobodno vreme provedu baveći se sportom i na taj način ih otrgne od svih negativnih stvari koje ulica može da donese.

Treninzi kik boksa u našem klubu namenjeni su svim uzrasnim kategorijama od 7 do 77. Poseban akcenat stavlja se na treninge za žene i decu, koji predstavljaju kombinaciju kik boksa i aerobika, po čemu je klub Krstaš jedinstven u Srbiji. Postoji nekoliko grupa od kojih je najbrojnija rekreativna grupa, gde pol, godište i zanimanje nisu bitni. Svi treninzi su vođeni od strane iskusnih trenera, osvajača brojnih medalja i priznanja.

U sklopu našeg kluba nalaze se moderno opremljena teretana koja nudi optimalne uslove za vežbanje, kao i sauna, idealna za opuštanje nakon napornih treninga. Naš profesionalni tim trenera izradiće individualan program treninga, u skladu sa Vašim željama i mogućnostima. Takođe, pružamo i mogućnost individualnog treniranja jedan na jedan, školu samoodbrane, kao i specijalne programe smanjena telesne težine i dobijanja mišićne mase.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona:

Kik boks klub Krstaš postoji i uspešno radi već 10 godina okupljajući sve generacije ljubitelja ove popularne borilačke veštine. Osnivač kluba Krstaš, koji se nalazi u zgradi SD Radnički na Crvenom krstu, je Stanka Pejović, jedno od najpoznatijih imena u srpskom borilačkom sportu.

Tokom svoje bogate karijere u kik boksu, Stanka Pejović je ostvarila zapažene rezultate, među kojima se posebno ističu: sedam titula prvaka države, titula prvaka Evrope 1996. i Balkana 1993. godine, kao i srebro na šampionatu sveta u Budimpešti 1993. godine. Među značajne uspehe ubrajaju se i dve bronzane medalje na prvenstvu Evrope 1994. i prvenstvu Sveta 1997. godine.

Na osnovu ostvarenih rezultata 1996. godine Stanka je proglašena za najboljeg sportistu SD Crvena zvezda, a 2000. godine osvojila je i priznanje za najboljeg kikboksera decenije. Po prestanku aktivnog bavljenja kik boksom, posvetila se suđenju i postala prva žena međunarodni sudija u Srbiji. Takođe, uspešno je diplomirala na DIF-u 2000. godine, a za temu je naravno izabrala kik boks, što je bio prvi diplomski rad koji govori o toj temi.